Thursday, July 1, 2010

Krõbedad vahvlid

Krõbedad vahvlid
(1 portsjon)

Koostisosad:
  • 200 g nisujahu
  • 100 g küpsetusmargariini
  • 150 g suhkrut
  • 2-3 muna
  • 1/2 tl soola
  • piima
  • õli
Valmistamine:
  1. Pane vahvliküpsetusmasin sooja.
  2. Lülita sisse pliidi ning sulata potis margariin. NB! Ära mitte mingil juhul lase margariinil keema minna! Sega pidevalt!
  3. Vahusta munad, suhkur ja sool.
  4. Lisa saadud segule sulatatud margariin ning sega.
  5. Nüüd lisa jahu.
  6. Kui saadud taigen tuleb liialt paks, siis lisa hulka piima. Kui liiga vedel siis lisa jahu.
  7. Määri kuumenenud vahvliküpsetaja õliga ning pane vahvel küpsema. Küpseta nii kaua, kuni vahvel on muutunud kuldpruuniks.
Nipid:
  • Kui sulle tundub, et vahvlid on liiga magusad, siis lisa taignale piima ja jahu. Nii vähendad taigna magusust.
  • Kui tahad vahvleid veelgi paremaks teha siis sulata šokolaad ning pintselda vahvli otsad sulatatud šokolaadiga, lase veidi aega taheneda ning vahvlitel ongi juba uus välimus!